Piese de schimb și servicii

3 ani de garanție

ITL acordă o atenție deosebită calității produselor sale. Din acest motiv, compania oferă garanție de 3 ani sau 2000 de moto-ore* pentru motor, transmisie, și punți (atât pentru produsele proprii, cât și de la producători terți) la tractoarele cu motoare de la 50 cai, si 3 ani/700 moto-ore* la tractoarele compacte (20-26 cai).
Celelalte piese sunt acoperite de garanție pentru o perioadă de 12 luni.
Garantia de mai sus nu acoperă piesele supuse uzurii normale, cum ar fi: discuri de frână, plăci de frână, filtre, anvelope, etc.
* Termenul, care va surveni primul.

Centrul oficial de deservire tehnică

La oricare distribuitor Solis, în oricare țară – sunt organizate Centre de Deservire Tehnică. În ele muncesc ingineri calificați, care au fost instruiți la uzina producătorului, și sistmatic participă la cursuri de perfecționare.

În Republica Moldova de asemenea a fost înființat un Centru Tehnic Solis, în incinta căruia se efectuează atât lucrări de întreţinere tehnică şi reparaţie a tractoarelor / agregatelor, cât și deservirea lor tehnică în perioada de garanţie /  postgaranţie.

Centrul de Deservire Tehnică Solis este amplasat în suburbia capitalei.
Adresa: or. Vatra (Ghidighici), str. Plopilor, 5.

Echipe mobile de asistență tehnică

Pentru suport tehnic operativ, pe lângă Centrul de Deservire au fost formate 4 echipe mobile de asistență tehnică. Fiecare echipă are la dispoziţie câte un automobil, dotat cu echipament si instrumente necesare pentru lucrări de reparație.
Niște «ambulanțe» adevărate, numai că pentru tehnica agricolă!

Echipele mobile de asistență tehnică sunt întotdeauna gata sa vină în ajutor clienților companiei noastre pe întreg teritoriul Republicii. Specialiștii noștri vor veni oriunde va fi necesar: în câmp, unde s-a defectat tractorul, sau la fermier în ogradă.

Contacte Asistența Tehnică Mobilă:
1) Vadim +373 60 553 853
2) Dumitru +373 69 58 00 99
3) Nicolae +373 68 156 802
4) Victor +373 69 031 119

Depozitul piese de schimb

Pe lângă fiecare Centru de Deservire Tehnică este format câte un depozit de piese de schimb originale. La fiecare depozit Solis se păstrează minimumul necesar de piese, pentru reparația urgentă a tehnicii. Dacă va fi nevoie de o piesă mai rară – aceasta va fi comandată la depozitul principal de piese pentru Europa, care este situat în Germania.
Prin urmare, livrarea pieselor necesare durează doar câteva zile.

Telefon comandă pieselor de schimb Solis:
Nicolae +373 69 334 819

Fii sigur, 
că tractorul vostru Solis nu va staționa din motivul lipsei pieselor de schimb, sau a lipsei de asistență tehnică!