Despre noi

Solis în Republica Moldova

Distribuitorul oficial al tehnicii Solis în Republica Moldova este compania «Agrimatco Service» S.R.L.

Vino în showroomul «Solis» pentru a alege un Tractor pe placul tău!
* Adresa o gasiți pe pagina Contacte

Va așteptăm cu drag!

În decursul câtorva decenii, tractoarele Solis au transformat fața agriculturii moderne, cu inovațiile lor revoluționare și cu acoperirea extinsă pe piață. Astăzi, aceasta se află printre primele trei companii de fabricare a tractorilor din India și a cincea ca mărime la nivel global, oferind o gamă completă de utilaje agricole la nivel mondial. Oferă soluții versatile care împuternicesc comunitatea agricolă globală și își sporesc eficiența. Cu prezența sa eminentă în peste 150 de țări, Solis continuă să crească în fiecare zi.

TEHNOLOGIA JAPONEZĂ

ITL și Yanmar sunt o Asociere în participație. Yanmar, fiind o companie japoneză, este cunoscută pentru calitatea sa de peste 100 de ani.

FURNIZARE DE PIESE DE SCHIMB

Avem o rețea de peste 1800 de dealeri la nivel mondial, care asigură aprovizionarea eficientă cu piese de schimb. Pentru a acoperi Europa, am creat un centru centralizat de piese de schimb în Germania în colaborare cu Yanmar.

VALOARE PENTRU BANI

Produsele noastre au fost proiectate având în vedere prețul fără a compromite puterea, calitatea și testarea, ceea ce le face cele mai economice tractoare din orice gamă.

GARANȚIE DE TOP ÎN CLASA LUI*

Toate produsele noastre vin cu o garanție standard de top în clasa lor. *

ÎNCREDERE

ITL a început fabricarea tractoarelor în 1996 și în decursul a 26 de ani am vândut peste 1.200.000 de tractoare la nivel global, ceea ce confirmă angajamentul nostru față de produsele de calitate.

TESTARE

Fiecare dintre produsele noastre trece printr-o serie de teste înainte de a fi lansate din fabrică, ceea ce asigură faptul că fiecare tractor livrează cel mai bun rezultat pe câmp.

 

 

 

Harta prezenței Solis în Europa (33  de țări)

La nivel global, tehnica Solis este importată în peste 120 de țări, iar numărul de tractoare vândute în întreaga lume se apropie de cifra de 1 milion de unități. Rulajul anual al companiei ITL se estimează in miliarde de dolari SUA.